Service

Onderhoudsbeurt, diagnose en aircoservice

Garage MiltenburgWij zijn een onafhankelijk specialist voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's, hybrides, young- en oldtimers. Uiteraard geheel volgens de Bovag voorwaarden.

Onze professionele werkplaats is voorzien van de modernste gereedschappen en diagnoseapparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor volledige aircoservice.

Indien nodig kunt u gebruik maken van onze leenfiets of huurauto.

Onderhoud en reparatie van young- en oldtimers

Voor het onderhouden en afstellen van uw young- of oldtimer hebben wij alle kennis en ervaring in huis. Indien nodig kunnen wij met behulp van onze rollentestbank een carburateur of ontsteking weer optimaliseren. 

APK keuring

Garage MiltenburgDe APK keuring wordt door ons geheel onafhankelijk uitgevoerd, dus indien u de auto zelf wilt repareren is dat geen enkel probleem. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring gratis.

APK Roestschade

Ook voor afgekeurde APK roestschades bieden wij een oplossing. 

Bandenservice

Garage MiltenburgWij beschikken over speciale apparatuur zodat uw kostbare lichtmetalen velgen niet beschadigd raken

Reparatie, montage en balanceren van alle soorten banden (ook runflats en laagprofiel banden)

Bij moeilijk te balanceren voertuigen kunnen wij de banden aan de auto balanceren

Zomer- en winterbanden

Wij leveren, monteren en balanceren alle merken banden, zomer- en winterbanden. Ook als complete set met lichtmetalen of stalen velg. 

Opslag van uw banden

Tevens kan ook de opslag van uw banden door ons verzorgd worden. Het opslaan van uw banden gebeurt bij ons in een afgesloten ruimte.

Uitlijnen

Garage MiltenburgVoor het uitlijnen volgens fabrieksspecificaties maken wij gebruik van de nieuwste 3D-uitlijnapparatuur waarmee de wielstanden gecontroleerd worden, en waar nodig door ons gecorrigeerd worden.

Een juist uitgelijnde auto heeft een betere wegligging, minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

Afdraaien van remschijven

Garage MiltenburgAls u problemen heeft met trillende remmen, nieuwe schijven erg kostbaar zijn of de montage erg omslachtig is, dan kunnen wij dit oplossen door de remschijven af te draaien aan de auto.

We brengen de schijven weer in nieuwstaat en afwijkingen in bijvoorbeeld de naaf worden volledig gecompenseerd zodat de remschijf 100% slingervrij is. Het afdraaien is alleen mogelijk als de remschijf nog voldoende dikte heeft.

Garage Miltenburg